Over ons

Mijn naam in Madelaine Janssen-ter Horst, geboren op 18 oktober 1979.

De liefde voor paarden heb ik geërfd van mijn opa, inmiddels doorgegeven aan mijn twee dochters. Vanaf mijn 5de ben ik begonnen met het paardrijden op een manege, en paar jaar later kocht mijn opa een Haflinger hierdoor ben ik echt gaan leren wat het is om een paard te hebben. Dagelijkse verzorging en alles wat daarbij komt kijken.

Tijdens mijn studenten periode miste ik het werken met paarden enorm maar het ontbrak me aan de tijd .Eenmaal aan het werk heb ik de draad voorzichtig opgepakt, en ben ik me gaan verdiepen op verschillende vlakken. Zoals het onderwijzen van mensen om de paarden te helpen.

Ik heb de opleiding Equine Taping afgerond en gestart met de opleiding Equine Touch practitioner, tevens start ik met de opleiding instructrice academische rijkunst bij de human and horse academy.

Ik heb zelf 1 paard, een knappe Friese dame. En ik liep tegen een aantal dingen aan die ik rij-technisch niet begreep, nadat ik een cursus academische rijkunsten gevolgd had, zag ik hoe het anders kon. Ik leerde mijn paard beter begrijpen en samen leerde we hoe we haar lijf op een gezonde manier zonder dwang konden trainen en toch alles eruit te kunnen halen wat erin zit.

Dit in combinatie met de Equine touch methode en de blessure preventie technieken d.m.v. het tapen , heb ik de kans gekregen verschillende paarden en hun eigenaren te ondersteunen in hun proces.

Uw paard is in goede handen.
Vanzelfsprekend worden de paarden met respect behandeld. En ben ik gekwalificeerd om deze behandelingen in te zetten. Ik blijf ontwikkelen door scholing en heb kennis van de laatste technieken.

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel +31 612644643